SvenskaHem

Brf Snödroppsgränd- Etapp 2

Adress Snödroppsgränd
Område Hässelby Norra Villastad
Boendeform Bostadsrätt
Pris från 1 295 000 kr
Mån.avgifter från 1 419 kr 
Fas BokningPagar
Nu är det äntligen dags att släppa etapp 2 av våra mycket populära lägenheter på Snödroppsgränd. 

I norra Hässelby Villastad skapar vi Kv. Snödroppsgränd 2 med väldesignade och  kvadratsmarta lägenheter i tre mindre flerbostadshus gestaltade som stadsvillor. Husen kännetecknas av diagonalt ställda tak och ljusgrå kulör på fasaderna.

Snödroppsgränd är ett boende för dig som upp-skattar urbant liv och småskalig närmiljö där allt storstaden har att erbjuda bara finns en kort buss, tunnelbane- eller pendeltågsresa bort.

Bostäderna om 1-2 rok har alla stora balkonger och uteplatser vilket ger boendet ett generöst ljusinsläpp och en unik känsla. Omsorgsfullt gestaltad interiör både in- och utvändigt genom stora fönsterpartier, fint ljusinsläpp, loft, rymliga balkonger och uteplatser. 

Taklägenheterna inreds med extra hög takhöjd och ett sovloft. I entréplan finns lägenhetsförråd och lättillgängligt gemensamt cykelrum. 

Husen värms upp via bergvärme, allt för att fören-ingen skall hålla nere uppvärmningskostnaderna samtidigt som vi värnar om miljön. Marken runt husen är utformad och trivsamt gestaltad för att generera maximalt med grönska och boende-kvalitet. Det kommer att finnas parkeringsplatser att hyra i föreningen.  

Fri uthyrning och att föreningen godkänner juridisk person som köpare är endast några av alla fantastiska attribut projektet erbjuder!


Försäljning

Christian Göransson

Fastighetsmäklare- Fastighetsbyrån

  070-497 47 07

  08-445 53 92

  christian.goransson@fastighetsbyran.se