SvenskaHem

Nyproduktion Norra Hässelby Villastad

Adress Snödroppsgränd
Område Hässelby Villastad
Boendeform Bostadsrätt
Pris från 1 250 000 kr
Bostadsrättsförening Snödroppsgränd

Fasta priser fr. 1 250 000 kr 
Låga månadsavgifter, låg belåningsgrad i föreningen. 
Fri uthyrning i 2.a hand
Juridisk person som köpare godkännes
Parkeringsplats finns att hyra
Bergvärme i föreningen

I norra Hässelby Villastad skapar vi Kv. Snödroppsgränd med väldesignade och kvadratsmarta lägenheter i fem mindre flerbostadshus gestaltade som stadsvillor. Husen kännetecknas av diagonalt ställda tak och röd kulör på fasaderna.
Snödroppsgränd är ett boende för dig som uppskattar urbant liv och småskalig närmiljö där allt storstaden har att erbjuda bara finns en kort buss-, tunnelbane- eller pendeltågsresa bort.

Bostäderna om 1-2 rok har alla stora balkonger och uteplatser vilket ger boendet ett generöst ljusinsläpp och en unik känsla. Omsorgsfullt gestaltad interiör både in- och utvändigt genom stora fönsterpartier, fint ljusinsläpp, loft, rymliga balkonger och uteplatser. 
Taklägenheterna inreds med extra hög takhöjd och ett mysigt loft. I entréplan finns lägenhetsförråd och lättillgängligt gemensamt cykelrum. Husen värms upp via bergvärme, allt för att föreningen skall hålla nere uppvärmningskostnaderna samtidigt som vi värnar om miljön. Marken runt husen är utformad och trivsamt gestaltad för att generera maximalt med grönska och boendekvalitet.

Försäljning

Linda Hornberg

Försäljningschef

  070-325 40 41

  linda@svh.se

Christian Göransson

Fastighetsmäklare- Fastighetsbyrån

  070-497 47 07

  08-445 53 92

  christian.goransson@fastighetsbyran.se