Min sida
  • slidebg1
Riddersvik Trä - Gård - Stad

" Vi har vunnit en markanvisningstävling i Riddersvik tillsammans med arktiektbyrån DinellJohansson. Anmäl intresse! "

Just nu ligger projektet i startgroparna. Eftersom vi inte satt igång ännu kan vissa mindre detaljer komma att ändras under resans gång. Rent planeringsmässigt är det mesta emellertid klart och du har redan nu möjlighet att anmäla ditt intresse för en bostad genom att teckna ett bokningsavtal. Det kostar inget att teckna bokningsavtal men vi tar ut en liten bokningsavgift som betalas tillbaka om du väljer att gå vidare och tecknar ett förhandsavtal. När du skriver under förhandsavtalet betalar du också en avgift på 15 procent av lägenhetsinsatsen till bostadsrättsföreningen. Då har du också möjlighet att göra vissa tillval, exempelvis uppgradera grundstandarden eller välja till något som annars inte ingår. 

I god tid innan inflyttning ersätts förhandsavtalet med ett upplåtelseavtal. Då betalar du de återstående 85 procenten av insatsen och eventuella kostnader om du gjort tillval. 

Omkring en vecka före inflyttning blir du inbjuden att vara med vid en besiktning av bostaden. Besiktningen genomförs av en opartisk besiktningsman. Sen är det dags för inflyttning! För att minimera onödig stress och trängsel ser vi helst att alla inte flyttar in samma dag. 

Om du vill vara med i denna spännande process och se ditt boende byggas från grunden, kontakta oss redan idag. Då får du chansen att vara med och påverka hur de färdiga bostäderna ser ut och välja inredningsdetaljer. Dessutom får du löpande uppdateringar om hur bygget fortskrider och exklusiv förhandsinformation om säljstarten. 
Vi hör av oss när vi kör igång! Anmäl intresse nedan. 

Information om projektet

  • Område Riddersvik, Hässelby
  • Boendeform Bostadsrätt
  • Status Planerat
  • Inflyttning Ej fastställt 
  • Arkitekt DinellJohansson

Försäljning

Linda Hornberg

Försäljningschef

  070-325 40 41

  linda@svh.se

Lägenheter Riddersvik Trä - Gård - Stad

Lgh nrVåningsplanAntal rumBoytaInsatsAvgiftStatusB/U/TÖvrigt

Intresseanmälan Riddersvik Trä - Gård - Stad

Uppgifterna som du lämnat ovan till Svenska Hem i Bromma behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt För mer information och hur du kan ta bort dessa uppgifter se: http://www.svh.se/anvandarvillkor.html

Jag samtycker till Svenska Hem i Bromma sparar mina uppgifter. Vänligen acceptera villkoren.