Min sida
  • slidebg1
Larsboda

" Vid Drevikens Strand ska vi bygga bostäder. Anmäl intresse för förtur till säljstart! "

Snart bygger vi nya bostadsrätter vid pittoreska Drevvikens strand. Är du intresserad av de nya lägenheterna? Passa på att anmäla ditt intresse redan idag. Då får du chansen att vara med och påverka hur de färdiga bostäderna ser ut och välja inredningsdetaljer. Dessutom får du löpande uppdateringar om hur bygget fortskrider och exklusiv förhandsinformation om säljstarten. 

Skogsmulle, asfaltsblomma eller både och? 
Vill du bo i natursköna omgivningar men ändå inte ge upp storstadens puls? Vid Drevvikens strand behöver du inte välja. Här finns lummiga skogsgläntor inom gångavstånd samtidigt som fullmatade Farsta Centrum ligger endast några minuter bort. I Farsta Centrum hittar du ett dignande utbud av affärer, restauranger, gym och självklart även bibliotek och sjukvårdsinrättningar.  I närområdet finns också skolor, sim- och idrottshall och Farsta IP.

Sugen på motion?
Ta en runda på Ågesta golfbana eller varför inte ge dig ut på en cykeltur på de fina cykelbanorna som sträcker sig hela vägen in till city. Under sommarmånaderna lockar både Drevviken och Farsta strandbad med välskötta badplatser som passar hela familjen. Ett utmärkt alternativ för de som tröttnat på Thailand. Drevviken är också välförsett med kommunikationer. Både tunnelbane- och pendeltågsstationer finns inom gångavstånd och för den som hellre tar bilen är flexibla Nynäsvägen ett bra val. 

Detaljplanearbetet är igång. Inga tider är fastställda. 

Länk planarbete:
http://insynsbk.stockholm.se/Byggochplantjansten/Pagaende-planarbete/PagaendePlanarbete/Planarende/?JournalNumber=2011-15589

Information om projektet

  • Område Larsboda Strand 
  • Boendeform Bostadsrätt
  • Status Planerat
  • Inflyttning Ej fastställt 
  • Arkitekter Tengbom

Försäljning

Linda Hornberg

Försäljningschef

  070-325 40 41

  linda@svh.se

Lägenheter Larsboda

Lgh nrVåningsplanAntal rumBoytaInsatsAvgiftStatusB/U/TÖvrigt

Intresseanmälan Larsboda

Uppgifterna som du lämnat ovan till Svenska Hem i Bromma behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt För mer information och hur du kan ta bort dessa uppgifter se: http://www.svh.se/anvandarvillkor.html

Jag samtycker till Svenska Hem i Bromma sparar mina uppgifter. Vänligen acceptera villkoren.