Min sida
  • slidebg1
Kv. Asplövsgränd

" Vi bygger nya bostäder vid Asplövsgränd i Hässelby "

I Hässelby planerar vi att bygga nya bostäder. Anmäl intresse för förtur vid försäljningsstart. 

Just nu ligger projektet i startgroparna. Eftersom vi inte satt igång ännu kan vissa mindre detaljer komma att ändras under resans gång. Rent planeringsmässigt är det mesta emellertid klart och du har redan nu möjlighet att anmäla ditt intresse för en bostad genom att teckna ett bokningsavtal. Det kostar inget att teckna bokningsavtal men vi tar ut en liten bokningsavgift som betalas tillbaka om du väljer att gå vidare och tecknar ett förhandsavtal. När du skriver under förhandsavtalet betalar du också en avgift på 15 procent av lägenhetsinsatsen till bostadsrättsföreningen. Då har du också möjlighet att göra vissa tillval, exempelvis uppgradera grundstandarden eller välja till något som annars inte ingår. 

I god tid innan inflyttning ersätts förhandsavtalet med ett upplåtelseavtal. Då betalar du de återstående 85 procenten av insatsen och eventuell kostnader om du gjort tillval. 

Omkring en vecka före inflyttning blir du inbjuden att vara med vid en besiktning av bostaden. Besiktningen genomförs av en opartisk besiktningsman. Sen är det dags för inflyttning! För minimera onödig stress och trängsel ser vi helst att alla inte flyttar in samma dag. Därför kontaktar vi dig i god tid för att samordna inflyttningen och bestämma ett datum som passar dig.

Om du vill vara med i denna spännande process och se ditt boende byggas från grunden, kontakta oss redan idag. Då får du chansen att vara med och påverka hur de färdiga bostäderna ser ut och välja inredningsdetaljer. Dessutom får du löpande uppdateringar om hur bygget fortskrider och exklusiv förhandsinformation om säljstarten. 
Vi hör av oss när vi kör igång! 

Information om projektet

  • Område Hässelby 
  • Status Planerat
  • Arkitekt Tengboms

Lägenheter Kv. Asplövsgränd

Lgh nrVåningsplanAntal rumBoytaInsatsAvgiftStatusB/U/TÖvrigt

Intresseanmälan Kv. Asplövsgränd